Skip to main content
tre steg

Nästa generation

Vi maximerar befintlig teknik

Infostat är nästa generations analysföretag. Vi finns för att hjälpa kunder med datadrivna beslut och kommunikation genom unika data och en avancerad plattform som ger svar på svåra frågor. Infostat utvecklar nya sätt och tekniker för att analysera marknads- och samhällsfrågor och har branschledande DaaS-baserade erbjudanden inom Opinion och påverkan, Retail och konsument samt Fastighet och urban utveckling.

Planering

Vi startar aldrig på ruta ett

Infostats omfattande databaser innehåller mängder med affärskritiska data, färdiginsamlade och integrerade i Sveriges största plattform för marknads- och samhällsanalys. Här finns halva svaret på frågan redan från start. På den grunden tar vi med träffsäkerhet fram de unika delar och kompletterande bitar som varje kund behöver.

Analys

Inte bara en undersökning 

Ibland är det en enkät som behövs. Ofta krävs mycket mer. Infostat kan besvara de svåraste frågorna genom att kombinera alla slags data. Infostat gör analyser som sammanför unik statistik, undersökningar, kartor och geografi tillsammans med kundens egna kundregister och försäljningssiffror.

Leverans

Mer än bara en rapport 

Infostats instrument och analyser är plattformsbaserade. Alltid online, alltid möjligt att själv arbeta vidare med resultat och enkelt uppdatera diagram och tabeller med de senaste siffrorna. Både verkligheten och frågeställningarna förändras löpande. Nya data tillkommer och nya aspekter blir intressanta, då måste analysen hänga med. Infostats plattform ger verktyg som lever vidare.

Bolaget

Vi har en lång bakgrund inom samhälls- och marknadsundersökningar, systemutveckling och forskning. Infostat har grundats och leds av Peter Santesson (vd, tidigare opinionschef vid Demoskop, fil.dr statsvetenskap) och Mårten Lindberg (tidigare stabschef vid Stockholms stad, fil.dr statsvetenskap).

Kontakt- och bolagsinformation

  • Få nyheter från Infostat
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt