Vi är Infostat

Det borde bara ta ett par sekunder att testa en idé. Och det måste vara roligt och enkelt. Behöver man gå en kurs för att kunna komma igång så är det något fel på verktyget. Det ska funka för alla. Man måste kunna gräva i allt när man letar efter uppslag och svar. Offentlig statistik, branschsiffror, geografi, opinionsundersökningar – all data behöver kunna kombineras, vara i ordning och gå att använda hur mycket man vill. Med en gång.

Vi var inte nöjda med det som fanns. Så vi bestämde oss för att skapa analysplattformen som vi själva drömt om att använda. Bakom oss har vi många års erfarenhet av att genomföra, arbeta med och använda samhällsundersökningar i olika roller och sammanhang. Vi visste vad det var som inte fungerade med den gamla modellen.

Bolaget

Infostat är ett statistikföretag som sammanställer, förädlar och tillgängliggör samhälls- och marknadsstatistik. Vi har en lång bakgrund inom samhällsundersökningar, systemutveckling och forskning. Infostat har grundats och leds av Peter Santesson (vd, tidigare opinionschef vid Demoskop, fil.dr statsvetenskap) och Mårten Lindberg (tidigare stabschef vid Stockholms stad, fil.dr statsvetenskap).

Kontakt- och bolagsinformation

 

Vår symbol är prärieugglan (Athene cunicularia). Det är en grävande uggla.

  • Få nyheter från Infostat
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt