Skip to main content

Din partner i samhälls- och marknadsdata

Våra tjänster

Infostat är specialiserat på smart insamling, bearbetning och analys av samhälls- och marknadsstatistik. Genom våra två tjänster, Stats eller Infomikro, får du tillgång till Sveriges bredaste databas för samhälls- och marknadsstatistik och kraftfulla verktyg. Komplettera med tilläggstjänster och integrationer för att skräddarsy och skapa den perfekta statistiklösningen för dig.

Stats

Infostats grundpaket Stats ger tillgång till Sveriges bredaste samhälls- och marknadsdatabas. Paketet innehåller 3 000 statistiska mått inom 1 000 ämnen och Infostats månadsvisa samhällsundersökningar inom politik, ekonomi, livsstil och aktuella samhällsfrågor.

◾ Samhällsdata inom 1 000 ämnen
◾ 500 unika undersökningsfrågor per år
◾ Ta fram målgrupper
◾ Analysverktyg
◾ Bygg rapporter och presentationer
◾ Dela med kollegor, kunder, media
◾ Ingen bindningstid
Listpris: 6 750 kr/månad och tre användare

Läs mer om Stats.

Boka demo

 

 

Infomikro

Infomikro är ett kraftfullt statistikverktyg för analys av lokalområden. Tjänsten passar dig som arbetar med stadsutveckling, fastighetsutveckling, affärsutveckling och marknadsanalys. Med Infomikro lyfter du dina analyser flera nivåer.

◾ Stats
◾ Interaktiv karta
◾ Lokalområden och kommundelar
◾ Unik data bara hos Infostat
◾ Kartor med statistik, POI, linjer och polygoner
◾ Marknads- och affärsanalys
◾ Segmentering med Infostat Matris
◾ Exportera adresser
Listpris: 18 000 kr/månad för 10 användare

Läs mer om Infomikro.

Boka demo

Importera egna data

Infostats användare kan importera egna data till plattformen. Det kan handla om kund- eller medlemsregister, adresser till butiker eller undersökningar. En fördel med att importera din data är att Infostats gränssnitt är byggt för visualisering och analys av stora mängder data. När din data finns i plattformen kan den analyseras med tusentals andra statistiska mått och ge nya insikter samtidigt som arbetsflöden förenklas.

◾ Ladda upp egen data
◾ Bara synlig för dig
◾ Dra nytta av Infostats gränssnitt, databas och inbyggda analysfunktioner
◾ Från 3 000 kronor/dataset

Boka demo

Ställ egna frågor

Varje månad skickar Infostat ut fyra undersökningar inom fyra områden: politik, ekonomi, livsstil och aktuella samhällsfrågor. Behöver du mer än så, eller något skräddarsytt för era frågeställningar? Lägg till egna frågor och få snabba svar utan att själv dra igång en hel undersökning. Resultaten laddas upp i plattformen och blir bara synlig för dig.

Exempel: En kund till Infostat ville veta hur hushållen förberett sig på räntehöjningar. Infostat hjälpte kunden formulera tre frågor, och la till dem i Infostats nästa ekonomiundersökning. När undersökningen var klar blev resultaten synliga i tjänsten, enbart för kunden, som kunde analysera resultaten på samma sätt som all annan undersökningsdata i verktyget. 

◾ Svar på dina frågor utan att dra igång en hel undersökning,
◾ Dra nytta av Infostats gränssnitt, databas och inbyggda analysfunktioner,
◾ Resultaten synliga bara för dig,
◾ Enstaka undersökning: 10 000 kr för första frågan, 5 000 kr per ytterligare fråga,
◾ Månads- eller veckotracking: be om offert.

API

Om ni har egna system som ni arbetar genom eller säljer kan ni koppla dem till Infostats databas och få en sömlös integration.

Be om offert

Konsultstöd

Infostat är er partner inom samhälls- och marknadsdata. Våra tjänster kan kompletteras med api-integrationer, kundanpassade mått, statistikinsamling och beräkningar för en helt skräddarsydd lösning. Kontakta oss för att få veta mer.

Kontakta oss

 

  • Få nyheter från Infostat
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt