Statistik och opinionsdata

Sveriges bredaste databas för samhälls- och marknadsanalys

Vad vi erbjuder

Infostat erbjuder Sveriges bredaste databas för samhälls- och marknadsanalyser. Vi är en prenumerationstjänst. Med ett abonnemang får du tillgång till mer än 2 000 mått inom över 900 ämnen och nya undersökningar varje vecka.

Vad kan du göra?

Med Infostat kan du göra allt från en snabb faktakoll till djupa analyser. Vi samlar samhällsdata från alla myndigheter, större bolag och föreningslivet. Den offentliga statistiken kompletterar vi med Infostats egna undersökningar.

Allt hittas på ett par klick och kan analyseras med inbyggda analysverktyg. När du är klar kan du dela ditt arbete med andra.

Våra undersökningar

Infostat genomför egna enkätundersökningar av den svenska allmänhetens vanor, värderingar och åsikter. Varje vecka görs 1 500 intervjuer som bearbetas, vägs och analyseras i enlighet med beprövade undersökningsmetoder. Alla kunder får tillgång till resultaten i vårt användarvänliga webbverktyg.

 

Vad kostar Infostat och vad ingår?

Infostat är en prenumerationstjänst. Prenumeranter får tillgång till hela databasen och kraftfulla analysverktyg. Abonnemangen inkluderar tre användarkonton och kostar 6 750 kr/månad (exkl. moms). Ingen bindningstid.

Vår databas

Infostats databas täcker alla samhällsområden och växer varje vecka. Vi har den offentliga statistiken och kompletterar med eget undersökningsmaterial. Färdig att använda och förberedd för att du snabbt ska komma igång.

  • Få information om ny statistik från Infostat
    Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Obligatoriskt